Oprichtster

REJOICE CARE & EDUCATION ​(RCE) is opgericht door Judienne Lourens. Door mijn ervaringen, deskundigheid, kennis en groot netwerk in de zorg heb ik mezelf geprofileerd als een gedegen en verantwoordelijke verpleegkundige.

Mijn passie en visie is om de zorg te combineren door het aanbieden van deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Tevens geef ik coaching en begeleiding aan dementerende zorgvragers en hun naasten.

Ik begon mijn carrière als wijkverpleegkundige en daarna heb ik vier jaar als casemanager dementie gewerkt. Na mijn functie als casemanager, ben ik in de psychiatrie terecht gekomen. Daar heb ik met patiënten gewerkt met ernstige psychiatrische stoornissen en verslaving.

Toen realiseerde ik me dat de kwaliteit en maatwerk in de zorg achteruitging.

Het idee om een eigen organisatie te starten ontstond omdat ik vond dat de kwaliteit en maatwerk in de zorg niet altijd even effectief gewaarborgd werd. Tevens signaleerde ik dat er veel mensen zichzelf als ZZP’ers in de zorg registreerde.

Dit baarde mij zorgen en daarom wend ik mezelf specifiek tot deze doelgroep. Ik wil mijn ervaringen en kennis met hen delen. Ik wil ze inspireren, motiveren en begeleiden, zodat zij in hun kracht komen te staan om de kwaliteit en maatwerk in de zorg te optimaliseren.