Over ons

Het volgen van bijscholingen zijn voor ZZP’ers in de zorg essentieel van belang. Bij ons kun je terecht voor praktijktrainingen, coaching en intervisie. We werken nauw samen met de beste partners in de zorg. Zij staan voor jou klaar om hun kennis en kunde te delen, zodat jij de juiste en actuele zorg kunt blijven verlenen.

De oprichter van Rejoice care & education heeft jarenlange ervaring in de zorg; zowel aan bed als leidinggevende functie. Hierdoor heeft ze een redelijkerwijze inzicht over de geboden zorg door vaste zorgverleners als ZZP’ers in de zorg. Mede hierdoor is haar uitgangspunt om zorgverleners bij te scholen, zodat zij hun vaardigheden kunnen waarborgen en nieuwe kundigheden tot zich kunnen nemen.

Daarnaast wordt er altijd gestreefd naar het vergroten van de kennis aan de hand van recente ontwikkelingen in het vakgebied.

RCE biedt een platform aan waar ZZP’ers in de zorg zich kunnen blijven ontwikkelen, verbinden en doorgroeien. Verder ligt onze focus op educatie, ontwikkeling en kwaliteit.

De activiteiten van RCE

RCE biedt een platform aan met verschillende activiteiten:

  • Trainingen op verschillende niveaus om bekwaam te blijven.
  • Intervisiebijeenkomsten om te kunnen reflecteren op eigen handelen en nieuwe inzichten te krijgen.
  • Bijeenkomsten voor startende zzp’ers in de zorg met de in’s and out’s.
  • Conferenties en netwerkbijeenkomsten met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en succesvol ondernemen.
  • Facebook groep voor zzp’er in de zorg.