Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Rejoice Care & Education!

Op 8 februari 2020 vond the tweede editie plaats van The Conference: Power of Knowledge. Het thema van dit event was: fiscale plicht, administratie op orde en verzeker je toekomst met een goede pensioenomregeling. Ik heb geen woorden om te omschrijven hoe gevuld en voldaan ik me voel op dit moment. Een avond waar we veel hebben geleerd over verschillende aspecten die komt kijken bij ondernemerschap. Ik wil iedereen bedanken voor jullie support en aanwezigheid.
Nieuws, The Conference: Power of Knowledge
Op 8 februari 2020 hebben we weer een nieuwe conferentie! Kom je ook naar The Power Of Knowledge: Fiscale plichten, administratie op orde & verzeker je toekomst met een goede pensioen regeling! Het event is van 12:30 tot 17:00.
Nieuws, The Conference: Power of Knowledge
Bekijk hieronder de foto’s van The Conference: Power of Knowledge. The conferentie van 12 oktober 2019 ging over de kracht van financiële stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling. We willen de sprekers Marjorie Malbons, Orlando Karam en Sandra Borg heel erg bedanken. Ook willen we Enid’s Delights weer bedanken voor de catering. We hopen dat alle bezoekers genoten hebben van de presentaties! Ben je benieuwd naar de volgende conferentie? Houd dan onze agenda in de gaten.
Nieuws, The Conference: Power of Knowledge
In een woord was het geweldig! Het doel van dit event was om verbinding te leggen met elkaar. Ondernemers met nieuwe klanten, Quality time met je gezin en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Veel ondernemers hebben nieuwe klanten gekregen en zijn zichtbaar geworden voor anderen buiten hun eigen netwerk om. We hebben veel kunnen lachen en aan het eind kunnen dansen op het muziek en zangkunsten van Melvin landburg. Een speciale dank gaat
Bo ku Ne, Nieuws, Overige evenementen