De pijlers

REJOICE CARE & EDUCATION ​(RCE) richt zich op de volgende pijlers:

Pijler 1: Coaching en begeleiding van dementia en hun naasten

De medewerker(s) van RCE zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van de dementerende en hun naasten. Onze taak is om u te helpen bij het zoeken naar een passende oplossing voor de situatie waar de zorgvragers en hun naasten voor staan. Dit doen wij vanaf de diagnose tot aan overlijden, of bij een eventuele opname in een verpleeghuis. Daarbij bemiddelen wij tussen de verschillende partijen, geven wij advies, bieden ondersteuning aan, regelen de zorg en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

 

Pijler 2: Coaching en begeleiding van ZZP’ers in de zorg

Als startende ZZP’er in de zorg is het soms lastig om jezelf van de juiste informatie te voorzien, zodat je een goede start kunt maken. Hierbij kun je denken aan een passende naamgeving voor je onderneming, klantenwerving, de administratieve verplichtingen, en de fiscale aspecten.

Om je op weg te helpen, biedt RCE coaching en begeleiding aan startende ZZP’ers in de zorg. Waardoor men hun onderneming kunnen starten vol zekerheid en het vertrouwen op een succesvolle toekomst.

 

Pijler 3: Evenementen

RCE organiseert in het kader van evenementen drie verschillende conferenties met ieder zijn eigen karakter. Maar die staan in het teken van:

  • Empowerment
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Kennisoverdracht
  • Talentontwikkeling
  • Netwerkverbreding
  • Het delen van ervaringen door verschillende beroepsbeoefenaars

Aan de hand van het thema van de conferentie, nodigen wij passende sprekers uit die hun kennis en succeservaringen met de gasten komen delen.  Zodat zij geïnspireerd raken en met een bevredigend gevoel naar huis keren.