Foto’s Food and Bon kune festival 2019

In een woord was het geweldig! Het doel van dit event was om verbinding te leggen met elkaar. Ondernemers met nieuwe klanten, Quality time met je gezin en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Veel ondernemers hebben nieuwe klanten gekregen en zijn zichtbaar geworden voor anderen buiten hun eigen netwerk om. We hebben veel kunnen lachen en aan het eind kunnen dansen op het muziek en zangkunsten van Melvin landburg. Een speciale dank gaat uit naar onze DJ Shiomi Rchardson van Basila Chill voor de geweldige spot/reclame en aanwezigheid. 

Geniet van de foto’s van 24 Augustus dit was een leuke ervaring voor RCE volgend jaar hopen we weer de Food and bon kune Festival te mogen herhalen But then Bigger and Better! 

Togheter we RISE and SHINE!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *