Voor de zorgafnemers

Er kan een moment aankomen dat het moeilijk wordt om voor u zelf te zorgen. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Vaak willen familie, vrienden en buren meestal wel even helpen met het doen van de boodschappen of een maaltijd maken. Toch zijn er ook zaken waarvoor u niet altijd een beroep op anderen kan of wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke verzorging:  het ondersteunen/helpen met wassen en/of douchen, aankleden, scheren, haren, tanden poetsen, naar bed brengen en nog veel meer. Rejoice Care & Education doet dit graag voor u! Hieronder treft u de diensten waar u een beroep op kunnen doen. Staat de zorg dat u wilt hebben er niet bij, neem dan contact met ons op! 

Ondersteuning van mantelzorgers

Mantelzorgers geven we informatie, advies en cursussen. Ook voor emotionele begeleiding kunnen mantelzorgers bij ons terecht. We organiseren mantelzorg avonden om voorlichting te geven en informative over bepaalde ziektebeelden.

ss--health prof
Palliatieve zorg aan huis

 Palliatieve zorg begint op het moment dat genezen niet meer mogelijk is. We hebben aandacht voor uw lichamelijke, sociale, psychische en geestelijke situatie. De palliatieve zorg kan een langere of korte periode in beslag nemen. 

rejoice care education contact.jpg 2
Wijkverpleegkundige aan huis

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis als u verpleging nodig heeft. Dit kan zijn na een ongeval of bij een ernstige ziekte. De verpleegkundige helpt onder andere bij het verzorgen van wonden, zuurstof toedienen, monitorbewaking en het toedienen van medicijnen.

pregnant
Verzorging thuis

De verzorgenden van onze organisatie assisteren u en geven verzorging op maat. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij lichamelijke verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij wassen, het aan- en uitkleden, hulp bij eten en drinken of bij het innemen van medicatie. 

Nurse Discussing Records With Senior Female Patient During Home Visit Sitting On Sofa
Begeleiding thuis

Bij ons kunt u terecht als u behoefte heeft aan begeleiding. Begeleiding bij het omgaan met psychiatrische problemen, begeleiding als u een verstandelijke beperking heeft en zelfstandig woont of begeleiding voor uw gezin als u bijvoorbeeld een ziek kind heeft of een zware periode achter de rug heeft gehad.

rejoice care education contact
Huishoudelijke hulp

Onze organisatie helpt u bij uw huishouden. Bent u een dagje ouder geworden? Of bent u slecht ter been? Bent u zelf chronisch ziek? Of heeft u een lichamelijke beperking? Onze organisatie kan de huishoudelijke taken kortere of langere tijd van u overnemen

HealthCare_Profs
Maaltijdverzorging

Bent u niet in de gelegenheid om te koken? Of heeft u geen zin om te koken? Onze organisatie helpt u hier graag mee  

rejoice care education contact.jpg3
Zorg bij dementie

Als bij u of bij uw naaste de diagnose dementie is gesteld, of er een sterk vermoeden is van dementie en u zelfstandig woont, kunt u hulp krijgen van een casemanager dementie. Een casemanager dementie is een onafhankelijke hulpverlener die mensen met dementie en hun naasten met raad en daad terzijde staat in de thuissituatie. 

67343101_10206185361869921_403764743011041280_n
Uiterlijke verzorging

Wilt u graag is een keer uw haar laten knippen, omdat het al zolang geleden is en fysiek niet mogelijk is? Rejoice Care & Education laat een professionele kapper bij uw thuis langskomen. 

iStock_50641552_LARGE_cpr-class-students

Hoe vraag ik zorg?

U kunt zelf zorg aanvragen. Ook uw huisarts, specialist, ziekenhuisverpleegkundige, mantelzorger of familielid kan deze zorg bij ons aanvragen.

1. Neem contact op met de afdeling Klantenservice (tel. 0646821889).
2. De huisarts of wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf nog kunt en welke verpleging en verzorging nodig is.

3. De wijkverpleegkundige van Rejoice Care & Education helpt u graag verder.