organisatie

Ik wil u van harte bedanken voor het bezoeken van mijn website!

REJOICE CARE & EDUCATION (RCE) is door Judienne Lourens opgericht voor de zorg van de medemensen. Met haar bedrijf wil zij de nadruk leggen op de kwaliteit van het leven en om het beste uit jezelf te halen. Zij gelooft dat iedere mens uniek is en daarom biedt zij vanuit RCE coaching, begeleiding op maat en persoonlijke ontwikkeling.

Door middel van coaching stimuleert zij anderen om hun regie in eigen beheer te houden en ze geeft handvatten voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarnaast biedt RCE een platform aan waar er structureel gewerkt wordt aan kwaliteitsborging d.m.v. scholing, intervisiebijeenkomsten en evenementen die gericht zijn op kennisoverdracht, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

Missie

RCE staat voor groei, ontwikkeling en het geven van kwaliteit van zorg. Het geven van persoonlijke aandacht aan iedere individu op een vriendelijk en deskundig wijze.   

Visie

REJOICE CARE & EDUCATION (RCE) richt zich op zorg, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en scholing. Op basis hiervan richten wij onszelf op 3 pijlers. 

Doel

Het doel van RCE is om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van iedere individu. Wij zijn een organisatie die bekend staat voor groei, kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie die ingezet kan worden om de mens positief te benaderen en te beïnvloeden om het beste uit zichzelf te halen.

Wij van RCE geloven dat wanneer je een zorgvrager op een positieve, effectieve en succesvolle manier benaderd, je een glimlach op zijn gezicht kunt verwachten.

Over Judienne Lourens

REJOICE CARE & EDUCATION ​(RCE) is opgericht door Judienne Lourens. Door mijn ervaringen, deskundigheid, kennis en groot netwerk in de zorg heb ik mezelf geprofileerd als een gedegen en verantwoordelijke verpleegkundige. Mijn passie en visie is om de zorg te combineren door het aanbieden van deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Tevens geef ik coaching en begeleiding aan dementerende zorgvragers en hun naasten. Ik begon mijn carrière als wijkverpleegkundige en daarna heb ik vier jaar als casemanager dementie gewerkt. Na mijn functie als casemanager, ben ik in de psychiatrie terecht gekomen. Daar heb ik met patiënten gewerkt met ernstige psychiatrische stoornissen en verslaving. Toen realiseerde ik me dat de kwaliteit en maatwerk in de zorg achteruitging. Het idee om een eigen organisatie te starten ontstond omdat ik vond dat de kwaliteit en maatwerk in de zorg niet altijd even effectief gewaarborgd werd. Tevens signaleerde ik dat er veel mensen zichzelf als ZZP’ers in de zorg registreerde. Dit baarde mij zorgen en daarom wend ik mezelf specifiek tot deze doelgroep. Ik wil mijn ervaringen en kennis met hen delen. Ik wil ze inspireren, motiveren en begeleiden, zodat zij in hun kracht komen te staan om de kwaliteit en maatwerk in de zorg te optimaliseren.

De drie pijlers van RCE

De diensten van RCE zijn beschikbaar voor klanten met een hulpvraag op het gebied van zorg, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en scholing. De diensten die RCE aanbiedt kunnen opgesplitst worden in drie hoofdcategorieën/pijlers. 

De medewerker(s) van RCE zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van de dementerende en hun naasten. Onze taak is om u te helpen bij het zoeken naar een passende oplossing voor de situatie waar de zorgvragers en hun naasten voor staan. Dit doen wij vanaf de diagnose tot aan overlijden, of bij een eventuele opname in een verpleeghuis. Daarbij bemiddelen wij tussen de verschillende partijen, geven wij advies, bieden ondersteuning aan, regelen de zorg en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Als startende ZZP’er in de zorg is het soms lastig om jezelf van de juiste informatie te voorzien, zodat je een goede start kunt maken. Hierbij kun je denken aan een passende naamgeving voor je onderneming, klantenwerving, de administratieve verplichtingen, en de fiscale aspecten.

Om je op weg te helpen, biedt RCE coaching en begeleiding aan startende ZZP’ers in de zorg. Waardoor men hun onderneming kunnen starten vol zekerheid en het vertrouwen op een succesvolle toekomst.

 

RCE organiseert in het kader van evenementen drie verschillende conferenties met ieder zijn eigen karakter. Maar die staan in het teken van:

  • Empowerment
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Kennisoverdracht
  • Talentontwikkeling
  • Netwerkverbreding
  • Het delen van ervaringen door verschillende beroepsbeoefenaars

Aan de hand van het thema van de conferentie, nodigen wij passende sprekers uit die hun kennis en succeservaringen met de gasten komen delen.  Zodat zij geïnspireerd raken en met een bevredigend gevoel naar huis keren.