The Conference: Power of Knowledge

Datum en tijd:

12, za okt 2019 14:30 - 20:00

Locatie evenement:

Art Studio Campas Hoogvliet , Rotterdam

Deel het event
Totaal aantal plaatsen: 90 (90 Links)
Voeg toe aan je kalender
Event beëindigd

Over het evenement

The Power of Knowledge is een conferentie waar we stil staan bij de kracht van kennis op verschillende gebieden met als doel bewustwording te creëren, kennis te vergroten op verschillende gebieden zoals, persoonlijke ontwikkeling, identiteit, financiën, relatie, carrière, fashion etc.

Wij hebben allemaal weleens een periode gehad waar we het niet breed hadden en wij leefden van paycheck to paycheck. Maanden die we krap staan of maanden die we zelf moeten lenen. Of je een ondernemer bent of je heb een huishouding om te runnen je administratie op orde geeft rust en brengt weer balans en mogelijkheid voor nieuwe kansen. Rejoice Care & Education wil jou een helpende hand bieden, de weg wijzen en samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling en financien werken.

Om dit doel te bereiken organiseren wij op 14 September onze tweede conferentie in het teken van financiën en persoonlijke ontwikkeling. Raak geïnspireerd door geweldige sprekers en krijg de tools die je nodig heb op weg naar financiele stabiliteit.

 

Kom je ook naar The Conference: Power of Knowledge?
Bestel dan hier je kaarten. Deze conferentie gaat over financiële stabiliteit en jouw ontwikkeling. Het event vindt plaats van 14:30 tot 20:00. Wees er snel bij want op=op!

 

Locatie evenement: